cpt. Cook
 

Játra se slaninou na tymiánu

Játra smažená

Játrová paštika
(Pâté de foie)

Jazyk po čínsku

Králičí játra na karí

Krev husí nebo vepřová

Ledvinky

Ledvinky na mátě peprné

Ledvinky na šalvěji

Maďarská játra

Medailónky z brzlíku zapékané s banány

Mozeček

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Neapolská játra s česnekem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg vepřových jater, 4 dkg oleje, 4 stroužky česneku, 4 lžíce kečupu, pažitka, libeček, zelená petrželka, mletý pepř, sůl, hladká mouka, rýže
zkopírováno z http://www.tacos.cz Játra nakrájíme na plátky, které obalíme v mouce a zprudka opečeme na oleji, do něhož jsme přidali drobně nakrájený česnek. Pak játra opepříme, zakapeme kečupem a krátce podusíme. Nakonec játra osolíme a porce na talířích obložíme dušenou rýží, kterou promícháme se sekanými natěmi. Zdobíme snítkami petrželky, podle možností obkládáme kolečky rajčat nebo proužky paprik.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1944x    verze pro tisk

Paštika z drůbežích jater

Paštika z kachních jater

Pečená husí játra na maďarský způsob

Pečené ledvinky s omáčkou

Pekingské ledvinky

Plíčky telecí (jehněčí)

Postřekovské ledvinky