cpt. Cook
 

Játra se slaninou na tymiánu

Játra smažená

Játrová paštika
(Pâté de foie)

Jazyk po čínsku

Králičí játra na karí

Krev husí nebo vepřová

Ledvinky

Ledvinky na mátě peprné

Ledvinky na šalvěji

Maďarská játra

Medailónky z brzlíku zapékané s banány

Mozeček

Neapolská játra s česnekem

Paštika z drůbežích jater

Paštika z kachních jater

Pečená husí játra na maďarský způsob

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pečené ledvinky s omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové ledvinky, 10 dkg másla, sůl, mletý pepř, 1/2 sklenky bílého vína, 1/2 lžička hořčice, zelená petrželka, 1/2 lžička citrónové šťávy
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ledvinky odblaníme, osušíme a na rozpáleném másle opečeme po obou stranách (asi 10 až 15 minut). Osolíme, přendáme na ohřátou mísu, rychle nakrájíme na tenké plátky, přiklopíme a postavíme na kastrol s horkou vodou, než připravíme omáčku. Do kastrolku, ve kterém jsme pekli ledvinky, nalijeme víno, zředěnou hořčici, přidáme asi půl lžíce másla, sekanou petrželku, pepř a citrónovou šťávu. Necháme prohřát, ale nevaříme, nalijeme na ledvinky a podáváme horké s chlebem opečeným na másle.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2587x    verze pro tisk

Pekingské ledvinky

Plíčky telecí (jehněčí)

Postřekovské ledvinky