cpt. Cook
 

Játra se slaninou na tymiánu

Játra smažená

Játrová paštika
(Pâté de foie)

Jazyk po čínsku

Králičí játra na karí

Krev husí nebo vepřová

Ledvinky

Ledvinky na mátě peprné

Ledvinky na šalvěji

Maďarská játra

Medailónky z brzlíku zapékané s banány

Mozeček

Neapolská játra s česnekem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Paštika z drůbežích jater

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  115 dkg drůbežích jater, 3 lžíce vyškvařeného drůbežího tuku, 1/2  vejce, kousek sardelové pasty, mletá paprika, 1/2  cibule, citrónová šťáva, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Játra dusíme na tuku doměkka, vyjmeme a na tuku usmažíme vejce. Játra i vejce jemně umeleme, přidáme utřenou sardelovou pastu, jemně nastrouhanou malou cibuli, papriku a třeme ručním elektrickým šlehačem do pěny. Osolíme, ochutíme citrónovou šťávou, znovu třeme a dáme do chladu uležet. Mažeme na tmavý chléb a zdobíme zeleninou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2151x    verze pro tisk

Paštika z kachních jater

Pečená husí játra na maďarský způsob

Pečené ledvinky s omáčkou

Pekingské ledvinky

Plíčky telecí (jehněčí)

Postřekovské ledvinky