cpt. Cook
 

Játra se slaninou na tymiánu

Játra smažená

Játrová paštika
(Pâté de foie)

Jazyk po čínsku

Králičí játra na karí

Krev husí nebo vepřová

Kuřecí játra v omáčce piri-piri
(Foies de volaille sauce piri-piri)

Ledvinky

Ledvinky na mátě peprné

Ledvinky na šalvěji

Maďarská játra

Medailónky z brzlíku zapékané s banány

Mozeček

Neapolská játra s česnekem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Paštika z drůbežích jater

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  115 dkg drůbežích jater, 3 lžíce vyškvařeného drůbežího tuku, 1/2  vejce, kousek sardelové pasty, mletá paprika, 1/2  cibule, citrónová šťáva, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Játra dusíme na tuku doměkka, vyjmeme a na tuku usmažíme vejce. Játra i vejce jemně umeleme, přidáme utřenou sardelovou pastu, jemně nastrouhanou malou cibuli, papriku a třeme ručním elektrickým šlehačem do pěny. Osolíme, ochutíme citrónovou šťávou, znovu třeme a dáme do chladu uležet. Mažeme na tmavý chléb a zdobíme zeleninou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2352x    verze pro tisk

Paštika z kachních jater

Pečená husí játra na maďarský způsob

Pečené ledvinky s omáčkou

Pekingské ledvinky

Plíčky telecí (jehněčí)