cpt. Cook
 

Lasagne s dýní, vlašskými ořechy a gorgonzolou
(Lasagne zucca, noci e gorgonzola)

Lasagne s houbami a klobáskou
(Lasagne funghi e salsiccia)

Lasagne s jablky

Lasagne s paprikami
(Lasagne con i peperoni)

Lasagne s ragú a hráškem
(Lasagne con ragù e piselli)

Lasagne se špenátem, ricottou a pestem

Lasagne se žampiony a špenátem
(Mushroom spinach lasagna)

Lasagne z cukety, parmské šunky a citronové ricotty

Lasagne z hovězího s hříbky a parmezánem

Lasagne z Valle d'Aosta
(Lasagne alla valdostana)

Lasagne zapékané

Linguine s citronem a zeleným pestem

Linguine s hráškovým pestem a chorizem

Linguine s omáčkou ze sušených rajčat a lilku

Linguine s ricottou a bylinkami
(Linguine con ricotta e le erbe fini)

Lombrichelli al pesto di nocciole
(Lombrichelli s pestem z lískových oříšků)

Makaróny „Costa Brava“

Makaróny gratinované à la Boni

Makaróny na whisky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Makaróny po italsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg makarónů nebo špaget, sůl, 8 dkg žampiónů, 3 lžíce rajčatového protlaku, 20 dkg pečeného masa (nebo vařeného či šunky), 15 dkg strouhaného parmazánu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Makaróny uvaříme ve větším množství osolené vody. Žampióny očistíme, nakrájíme na plátky a podusíme na másle. Vmícháme rajčatový protlak, na proužky nakrájené maso a promícháme s těstovinami. Makaróny můžeme také dát k okraji mísy a omáčku s masem upravit doprostřed. Posypeme strouhaným sýrem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2393x    verze pro tisk