cpt. Cook
 

Lahodné tagliarelli podle Conchity

Lasagne con stracchino e zucchine in flore
(Lasagne se sýrem a dýňovým květem)

Lasagne po neapolsku
(Lasagne alla Napoletana)

Lasagne s jablky

Lasagne se špenátem, ricottou a pestem

Lasagne se žampiony a špenátem
(Mushroom spinach lasagna)

Lasagne z hovězího s hříbky a parmezánem

Lasagne z Valle d'Aosta
(Lasagne alla valdostana)

Lasagne zapékané

Linguine s hráškovým pestem a chorizem

Linguine s ricottou a bylinkami
(Linguine con ricotta e le erbe fini)

Makaróny „Costa Brava“

Makaróny gratinované à la Boni

Makaróny na whisky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Makaróny po italsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg makarónů nebo špaget, sůl, 8 dkg žampiónů, 3 lžíce rajčatového protlaku, 20 dkg pečeného masa (nebo vařeného či šunky), 15 dkg strouhaného parmezánu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Makaróny uvaříme ve větším množství osolené vody. Žampióny očistíme, nakrájíme na plátky a podusíme na másle. Vmícháme rajčatový protlak, na proužky nakrájené maso a promícháme s těstovinami. Makaróny můžeme také dát k okraji mísy a omáčku s masem upravit doprostřed. Posypeme strouhaným sýrem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1794x    verze pro tisk

Makaróny podle ďáblice

Makaróny s drůbeží citrónovou omáčkou

Makarony s drůbeží omáčkou

Makaróny s houbami a se šunkou

Makaróny s langustou