cpt. Cook
 

Lasagne z Valle d'Aosta
(Lasagne alla valdostana)

Lasagne zapékané

Linguine s citronem a zeleným pestem

Linguine s hráškovým pestem a chorizem

Linguine s omáčkou ze sušených rajčat a lilku

Linguine s ricottou a bylinkami
(Linguine con ricotta e le erbe fini)

Makaróny „Costa Brava“

Makaróny gratinované à la Boni

Makaróny na whisky

Makaróny po italsku

Makaróny podle ďáblice

Makaróny s drůbeží citrónovou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Makarony s drůbeží omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg makarónů, 30 dkg krůtích řízků, 2  mrkve, 1/2  pórek, 2 lžíce oleje, mletý pepř, 1/4  instantní drůbeží polévky, 20 dkg šlehačky, 2 lžíce citrónové šťávy, 2 lžíce škrobové moučky, 1/2 plátek citrónu na ozdobu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Makaróny vaříme v osolené vodě 12 min. Maso a mrkev nakrájíme na kostičky, pórek na tenké šikmé plátky, Maso, mrkev a pórek opečeme na oleji ze všech stran a osolíme a opepříme. Zalijeme vývarem a vaříme asi 5 minut. Přidáme šlehačku a citrónovou šťávu, krátce povaříme, poprášíme solamylem a necháme vzkypět. Makaróny scedíme, vyrovnáme na velkou mísu, přelijeme omáčkou a ozdobíme citrónem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1843x    verze pro tisk

Makaróny s houbami a se šunkou

Makaróny s langustou

Makaróny s omáčkou dvou barev

Makaróny s rokfórem

Makaróny s tykví na způsob Timballo

Makaróny s vepřovým žebírkem

Makaróny se sépiemi