cpt. Cook
 

Lahodné tagliarelli podle Conchity

Lasagne con stracchino e zucchine in flore
(Lasagne se sýrem a dýňovým květem)

Lasagne po neapolsku
(Lasagne alla Napoletana)

Lasagne s jablky

Lasagne se špenátem, ricottou a pestem

Lasagne se žampiony a špenátem
(Mushroom spinach lasagna)

Lasagne z hovězího s hříbky a parmezánem

Lasagne z Valle d'Aosta
(Lasagne alla valdostana)

Lasagne zapékané

Linguine s hráškovým pestem a chorizem

Linguine s ricottou a bylinkami
(Linguine con ricotta e le erbe fini)

Makaróny „Costa Brava“

Makaróny gratinované à la Boni

Makaróny na whisky

Makaróny po italsku

Makaróny podle ďáblice

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Makaróny s drůbeží citrónovou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg makarónů, 30 dkg krůtích řízků, 2  mrkve, 1/2 svazek pórku, 2 lžíce oleje, 1/4 l instantní drůbeží polévky, 20 dkg šlehačky, 3 lžíce citrónové šťávy, škrobová moučka, 1/2 plátek citrónu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Makaróny vaříme v osolené vodě 12 minut. Řízky a mrkev nakrájíme na kostičky, pórek na šikmé tenké plátky. Na rozpáleném oleji opečeme ze všech stran maso s mrkví a pórkem, osolíme, opepříme. Zalijeme vývarem, uvedeme do varu a vaříme asi 5 minut. Přidáme šlehačku a citrónovou šťávou, krátce povaříme, za stálého míchání poprášíme solamylem a necháme vzkypět. Makaróny scedíme, vyrovnáme na mísu, přelijeme omáčkou a zdobíme petrželkou a plátkem citrónu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1458x    verze pro tisk

Makarony s drůbeží omáčkou

Makaróny s houbami a se šunkou

Makaróny s langustou