cpt. Cook
 

Lasagne z Valle d'Aosta
(Lasagne alla valdostana)

Lasagne zapékané

Linguine s citronem a zeleným pestem

Linguine s hráškovým pestem a chorizem

Linguine s omáčkou ze sušených rajčat a lilku

Linguine s ricottou a bylinkami
(Linguine con ricotta e le erbe fini)

Makaróny „Costa Brava“

Makaróny gratinované à la Boni

Makaróny na whisky

Makaróny po italsku

Makaróny podle ďáblice

Makaróny s drůbeží citrónovou omáčkou

Makarony s drůbeží omáčkou

Makaróny s houbami a se šunkou

Makaróny s langustou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Makaróny s omáčkou dvou barev

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  70 dkg rajčat, 2 stroužky česneku, 6 lžic olivového oleje, sůl, mletý pepř, 1/2  citrónu, 40 dkg makarónů (krátkých makarónů ap.), 150 dkg hlávkového salátu (případně čínského zelí), 10 dkg parmazánu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme, odstraníme jadérka a nakrájíme na kostičky. Nasekaný česnek osmahneme v třetině rozpáleného oleje. Přidáme rajčata, sůl, pepř, citrónovou šťávu a vaříme asi 10 - 15 minut. Uvaříme těstoviny. Omytý salát blanšírujeme ve slané vodě, scedíme a pak protáhneme zbylým olejem. Těstoviny promícháme v míse se salátem a rajčatovou omáčkou a vmícháme strouhaný sýr.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1643x    verze pro tisk

Makaróny s rokfórem

Makaróny s tykví na způsob Timballo

Makaróny s vepřovým žebírkem

Makaróny se sépiemi