cpt. Cook
 

Lahodné tagliarelli podle Conchity

Lasagne con stracchino e zucchine in flore
(Lasagne se sýrem a dýňovým květem)

Lasagne po neapolsku
(Lasagne alla Napoletana)

Lasagne s jablky

Lasagne se špenátem, ricottou a pestem

Lasagne se žampiony a špenátem
(Mushroom spinach lasagna)

Lasagne z hovězího s hříbky a parmezánem

Lasagne z Valle d'Aosta
(Lasagne alla valdostana)

Lasagne zapékané

Linguine s hráškovým pestem a chorizem

Linguine s ricottou a bylinkami
(Linguine con ricotta e le erbe fini)

Makaróny „Costa Brava“

Makaróny gratinované à la Boni

Makaróny na whisky

Makaróny po italsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Makaróny podle ďáblice

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  150 dkg makarónů nebo makaronetek, 215 dkg loupaných přírodních rajčat, 3/4 dl extra virgin olivového oleje, 2 stroužky česneku, 1/2  feferonka, 1/2 sklenky bílého vína, sůl, drcený pepř, mančský sýr
zkopírováno z http://www.tacos.cz Osmahneme na oleji celé stroužky česneku s feferonem a drceným pepřem. Jakmile se feferon a česnek zbarví dozlatova, vyjmeme je, přilijeme víno a když se odpaří, přidáme rozmačkaná rajčata (z plechovky) zbavená semínek. Osolíme. Povaříme na prudkém ohni asi patnáct minut.

www.tacos.cz Těstovinu dáme vařit do vydatného množství vřící vody, slabě osolené, a občas ji během vaření zamícháme. Když je těstovina správně uvařena (”al dente”), necháme ji okapat, vhodíme do hluboké mísy a ochutíme připravenou omáčkou. Těstovinu a sýr podáváme zvlášť.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1460x    verze pro tisk

Makaróny s drůbeží citrónovou omáčkou

Makarony s drůbeží omáčkou

Makaróny s houbami a se šunkou

Makaróny s langustou