cpt. Cook
 

Kotlety plněné sýrovou nádivkou

Kotlety pod sýrem

Kotlety z džungle

Kotlety zapečené se sýrem

Krkovice s gulášovou šťávou a vídeňskou cibulkou

Kubánské vepřové

Kynuté závitky s masovou náplní

Loupežnické řízky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Maďarské vepřové kotlety nebo řízky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety nebo řízky, 2 lžíce vepřového sádla, 1/2 velká cibule,  trochu hladké mouky, 2  papriky, 3 větší rajčata, 4 středně velké brambory, 1/2 rovná lžička mleté papriky, 1/2 stroužek česneku, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso naklepeme, osolíme, po obou stranách slabě poprášíme moukou a na rozpáleném sádle po obou stranách opečeme. Přendáme je do kastrolu a uchováme na teple: Ve zbylém sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku, usekaný česnek, zamícháme, aby se paprika zbarvila v tuku. Nesmí zhnědnout. Mírně podlijeme, přidáme opečené kotlety a při mírném podlévání dusíme do poloměkka. Brambory nakrájíme na menší kostky, zelené papriky odjadřincujeme a nakrájíme na proužky. Oboje přidáme k masu a dusíme společně. Později přidáme oloupaná nakrájená rajčata a necháme jen krátce podusit, aby zůstala v kouscích.

www.tacos.cz Příloha: noky, hlávkový salát

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3060x    verze pro tisk

Mancha manteles
(Maso s ovocem)

Marinované vepřové maso Havana

Marinované vepřové řízky

Maso dvou barev

Maso dvou barev

Masové špízy s rajčatovým salátem

Masový špíz s houbami a rajčaty

Míchaný špíz s majonézou

Minutka s garam másalou

Moravský vrabec

Mrkev dušená s vepřovými kotletami