cpt. Cook
 

Kotlety z džungle

Kotlety zapečené se sýrem

Krkovice s gulášovou šťávou a vídeňskou cibulkou

Kubánské vepřové

Kynuté závitky s masovou náplní

Loupežnické řízky

Maďarské vepřové kotlety nebo řízky

Mancha manteles
(Maso s ovocem)

Marinované vepřové maso Havana

Marinované vepřové řízky

Maso dvou barev

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Maso dvou barev

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg vepřových jater, 30 dkg vepřové kýty, 1/2  vejce, 3 lžičky škrobové moučky, 10 dkg pórku, 10 dkg kapie, 10 dkg cibule, 6  žampiónů, 15 dkg spařených sloupnutých mandlí, česnek, 15 lžic sójové omáčky, glutasol, 15 lžic desertního vína, olej, 4  feferonky, vývar z masoxu, sůl,

Červený olej: 1/2 dl stolního oleje, 1/2 lžičky chilli

zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěná játra a kýtu nakrájíme zvlášť na plátky. Játra promícháme se škrobem, kýtu s vejcem, škrobem a špetkou soli. Necháme odležet. Pórek, žampióny, cibuli a kapii očistíme a nakrájíme na kostičky, česnek na plátky. V rozpáleném oleji opečeme vepřové plátky, scedíme je a necháme okapat. Játra orestujeme na druhé pánvi. Do propečených jater přidáme připravenou zeleninu a pražené mandle, směs prohřejeme a přidáme vepřové maso. Vše podusíme, zalijeme zálivkou ze sójové omáčky, glutasolu, vína, škrobové moučky a vývaru. Ještě chvíli podusíme a zakapeme červeným olejem.

www.tacos.cz Červený olej si připravíme tak, že na pánvi rozehřejeme stolní olej, vmícháme do něj červené chilli papričky a krátce je osmahneme, až olej dostane načervenalou barvu a ostrou příchuť. Červený olej si můžeme připravit do zásoby. Nekazí se.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1877x    verze pro tisk

Masové špízy s rajčatovým salátem

Masový špíz s houbami a rajčaty

Míchaný špíz s majonézou

Minutka s garam másalou

Moravský vrabec

Mrkev dušená s vepřovými kotletami

Mu-sü žou - vepřové nudličky s houbami a s vejcem

Musaka