cpt. Cook
 

Kotlety z džungle

Kotlety zapečené se sýrem

Krkovice s gulášovou šťávou a vídeňskou cibulkou

Kubánské vepřové

Kynuté závitky s masovou náplní

Loupežnické řízky

Maďarské vepřové kotlety nebo řízky

Mancha manteles
(Maso s ovocem)

Marinované vepřové maso Havana

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Marinované vepřové řízky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové řízky, 1/8 l bílého vína, 1/2 šálek kořenové zeleniny, 1/2 středně velká cibule, 2 lžíce másla, sůl, 3 zrnka mletého pepře, 2 zrnka nového koření, 1/2  bobkového listu, 4 lžíce strouhanky, 1/8 l smetany (sladká nebo kysaná)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Řízky zbavíme šlach a nesolíme je. Svaříme víno s pokrájenou zeleninou a cibulí nakrájenou na plátky a vychladlé nalijeme na řízky vložené do porcelánové misky. Příští den řízky upravujeme: necháme je dobře okapat, opečeme je na másle po obou stranách, osolíme, přidáme zeleninu z marinády a dusíme při mírném podlévání marinádou do měkka. Pak je vyjmeme, vložíme do mělké vymaštěné zapékací mísy, pokapeme šťávou, ve které se dusily, posypeme na sucho opraženou strouhankou, pokapeme hustou smetanou a necháme zapéci. Zbylou šťávu necezenou mixujeme a nalijeme ji kolem řízků, než se zapečou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2245x    verze pro tisk

Maso dvou barev

Maso dvou barev

Masové špízy s rajčatovým salátem

Masový špíz s houbami a rajčaty

Míchaný špíz s majonézou

Minutka s garam másalou

Moravský vrabec

Mrkev dušená s vepřovými kotletami

Mu-sü žou - vepřové nudličky s houbami a s vejcem

Musaka