cpt. Cook
 

Kotlety z džungle

Kotlety zapečené se sýrem

Krkovice s gulášovou šťávou a vídeňskou cibulkou

Kubánské vepřové

Kynuté závitky s masovou náplní

Loupežnické řízky

Maďarské vepřové kotlety nebo řízky

Mancha manteles
(Maso s ovocem)

Marinované vepřové maso Havana

Marinované vepřové řízky

Maso dvou barev

Maso dvou barev

Masové špízy s rajčatovým salátem

Masový špíz s houbami a rajčaty

Míchaný špíz s majonézou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Minutka s garam másalou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové řízky, sůl, 2 stroužky česneku, 2 lžičky garam másaly, 1/2 lžička citrónové šťávy, sůl, olej, 3  cibule
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z koření, prolisovaného česneku, soli a citrónové šťávy vytvoříme pastu. Tu vetřeme do naklepaného masa. Maso s pastou necháme alespoň 30 minut odležet v chladu (i déle). Pak opečeme v rozehřátém oleji dočervena po obou stranách. Na oleji osmahneme na kroužky nakrájenou cibuli a obložíme jí maso.

www.tacos.cz Příloha: rýže nebo brambory posypané petrželkou sušenou nebo čerstvou

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1478x    verze pro tisk

Moravský vrabec

Mrkev dušená s vepřovými kotletami

Mu-sü žou - vepřové nudličky s houbami a s vejcem

Musaka