cpt. Cook
 

Kotlety z džungle

Kotlety zapečené se sýrem

Krkovice s gulášovou šťávou a vídeňskou cibulkou

Kubánské vepřové

Kynuté závitky s masovou náplní

Loupežnické řízky

Maďarské vepřové kotlety nebo řízky

Mancha manteles
(Maso s ovocem)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Marinované vepřové maso Havana

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1.15 kg vepřového masa na pečení, 3 dl pomerančové šťávy, 1/2 dl citrónové šťávy, 4 stroužky česneku nasekané nadrobno, 1/2 lžička dobromysli, 2  cibule nakrájené nadrobno, 2 listy řapíkatého celeru nakrájené na kousky, 1/2 nakrájená mrkev, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Smícháme citrónovou šťávu s 2/3 pomerančového džusu a směs nalijeme na maso. Přikryjeme a necháme v ledničce marinovat alespoň 4 hodiny. Maso vyndáme a necháme okapat. V malé misce smícháme česnek, pepř a oregáno a vzniklou směsí maso důkladně potřeme. Do mělkého pekáče dáme cibuli, mrkev a stonky celeru, posolíme a přelijeme marinádou. Na zeleninu dáme maso a pečeme odkryté v troubě při 170°C asi 2 hodiny. Během pečení maso několikrát pomažeme šťávou. Hotové maso vyndáme a rozkrájíme. Zeleninovou směs vyndáme, přilijeme zbytek pomerančového džusu a směs rozmixujeme v elektrickém mixéru na jemnou kaši. Vrátíme na pekáč a 1 minutu povaříme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2717x    verze pro tisk

Marinované vepřové řízky

Maso dvou barev

Maso dvou barev

Masové špízy s rajčatovým salátem

Masový špíz s houbami a rajčaty

Míchaný špíz s majonézou

Minutka s garam másalou

Moravský vrabec

Mrkev dušená s vepřovými kotletami

Mu-sü žou - vepřové nudličky s houbami a s vejcem

Musaka