cpt. Cook
 

Musaka s bramborami

Musaka z Belvederu

Musaka z mletého masa a rýže

Musaka z mletého masa a zelí

Musaka z mletého masa s lilkem nebo tykvičkami

Musaka z tykve

Mussaka

Nákyp z mletého masa s cibulí

Nervózní karbenátky na grilu

Novoroční závitky Tiung

Obalovaná vejce

Olomoucký sekaný řízek

Ostravský sekaný kotlet

Pečené karbanátky

Pekingské masové kuličky

Pikantní klobásky

Pikantní mleté hovězí řízky s anglickou omáčkou

Placičky z mletého masa

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pljeskavica

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg předního hovězího, 215 dkg vepřového plecka, 1/2  chilli paprička, 1/2 lžíce vody, 1/2  cibule, sůl, mletý pepř, česnek, olej, pivo (s olejem v poměru 1:1)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso umeleme, mleté zpracujeme s česnekem utřeným se solí, opepříme a přidáme sekanou pálivou papriku. Po řádném odležení (1 - 2 hodiny) tvoříme z hmoty placičky asi 6 cm v průměru a opékáme je na roštu nebo na pánvi bez tuku. Při opékání potíráme olejem a pivem (1 lžíce oleje, 1 lžíce piva). Podáváme obložené sekanou cibulí.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1987x    verze pro tisk

Plněná zelenina po turecku