cpt. Cook
 

Masové závitky z kyselého zelí a masa

Masový závin

Mexické masové kuličky v rajčatech

Mittitei

Mleté maso s houbami a jáhlami

Mleté maso zapékané v paprikách s tykví

Musaká
(Nákyp s lilkem)

Musaka

Musaka s bramborami

Musaka z Belvederu

Musaka z mletého masa a rýže

Musaka z mletého masa a zelí

Musaka z mletého masa s lilkem nebo tykvičkami

Musaka z tykve

Mussaka

Nákyp z mletého masa s cibulí

Nervózní karbenátky na grilu

Novoroční závitky Tiung

Obalovaná vejce

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Olomoucký sekaný řízek

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  30 dkg vepřového bůčku, 30 dkg předního hovězího masa, 10 dkg strouhaného tvrdého sýra, 3  vejce, muškátový květ, sůl, zelená petrželka, 2 lžíce hladké mouky, 4 dl mléka, strouhanka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěný vepřový bůček nakrájíme na kostky, zalijeme je mlékem, osolíme a necháme v lednici přes noc odležet. Odleželé maso spolu s hovězím semeleme, přidáme strouhaný sýr, 1 vejce, jemně sekanou zelenou petrželku, muškátový květ a směs dobře vymícháme. Mokrou rukou tvoříme oválné placky, které obalíme v hladké mouce, vejcích a strouhance a v horkém oleji usmažíme do růžova. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a salát z čerstvé zeleniny.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2272x    verze pro tisk