Obalovaná vejce [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Obalovaná vejce

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vejce, 115 dkg mletého telecího masa, 10 dkg mletého vepřového masa, 1/2  vejce nebo bílek, 1/2 šálku strouhanky, 1/2 šálek mléka, mletý pepř, sůl,

Na obalení: 1/2  vejce, 1/2 šálek strouhanky, tuk na smažení

zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso osolíme, propracujeme s bílkem, strouhankou, mlékem a kořením. Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Každé obalíme do sekané směsi a uděláme válečky na koncích ploché. Obalíme ve vejci a strouhance a usmažíme v horkém tuku. Rozkrojíme je, postavíme rovným koncem na mísu a ozdobíme salátem a rajčaty.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2427x    verze pro tisk

Olomoucký sekaný řízek

Ostravský sekaný kotlet

Pečené karbanátky

Pekingské masové kuličky

Pikantní klobásky

Pikantní mleté hovězí řízky s anglickou omáčkou

Placičky z mletého masa

Pljeskavica

Plněná zelenina po turecku

Plněné karbanátky s mrkvovým krémem

Plněné tlapičky

Plněné zelné závitky

Polpettone ai salumi
(Sekaná se salámem)

Polpety z mletého masa v sýrovém krému

Přírodní řízek z mletého masa

Rifreddo alla bolognese
(Sekaná po boloňsku)

Rolovaná lahůdková sekaná

Rustikální vepřová terina se sušeným ovocem
(Terrina rustica di maiale e frutta secca)

Řecká plněná sekaná s tzatziki