cpt. Cook
 

Musaka s bramborami

Musaka z Belvederu

Musaka z mletého masa a rýže

Musaka z mletého masa a zelí

Musaka z mletého masa s lilkem nebo tykvičkami

Musaka z tykve

Mussaka

Nákyp z mletého masa s cibulí

Nervózní karbenátky na grilu

Novoroční závitky Tiung

Obalovaná vejce

Olomoucký sekaný řízek

Ostravský sekaný kotlet

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pečené karbanátky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg zadního hovězího, 40 dkg vepřového plecka, 1/2  vejce, 3  rohlíky,  trochu mléka, sůl, mletý pepř, 1/2 malá cibule, 10 dkg slaniny, 1/2 lžička másla, 1.15 lžíce vepřového sádla,  trochu vývaru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso bez šlach dvakrát na strojku umeleme. Housky nakrájíme na plátky a pokropíme mlékem. K mletému masu přidáme vymačkané na strojku umleté housky, sůl, pepř, na malé kostky nakrájenou polovinu slaniny, do pěny ušlehané vejce, na lžičce másla osmahnutou sklovitou cibulku a dobře propracujeme. Na prkénku posypaném strouhankou tvoříme karbanátky.. Počítáme 2 kusy na osobu. Vložíme je na pekáč s rozehřátým sádlem a v troubě za častého podlévání a polévání vlastní šťávou a trochou vývaru pečeme asi 1/2 hodiny. Ze zbylé slaniny nakrájíme malé ploché čtverečky a ku konci přípravy položíme na každý karbanátek po jednom kousku a opečeme.

www.tacos.cz Příloha: bramborová kaše, bramborový salát bez majonézy

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3799x    verze pro tisk

Pekingské masové kuličky

Pikantní klobásky

Pikantní mleté hovězí řízky s anglickou omáčkou

Placičky z mletého masa

Pljeskavica

Plněná zelenina po turecku