cpt. Cook
 

Ostravský sekaný kotlet

Pečené karbanátky

Pekingské masové kuličky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pikantní klobásky

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  30 dkg vepřového bůčku, 30 dkg předního hovězího, 40 dkg moravské klobásy, 1/2  vejce, 1/2 lžíce strouhanky, 1/2 lžička hladké mouky, 1/2  cibule, 115 dkg vepřového sádla, 10 dkg slaniny, 1/2 lžička mleté papriky, 1/2 lžička hořčice, 1/2 lžička kečupu, křen, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso jemně umeleme, dobře promícháme se solí, kořením, vejcem, strouhankou a moukou a tvoříme placičky, do kterých balíme klobásy. Celé pak zabalíme do plátků slaniny, urovnáme na pekáček a v troubě do zlatova upečeme. Podáváme s hořčicí a kečupem, posypané křenem a mírně podlité výpekem. Jako příloha jsou vhodné různě upravené brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2022x    verze pro tisk

Pikantní mleté hovězí řízky s anglickou omáčkou

Placičky z mletého masa

Pljeskavica

Plněná zelenina po turecku

Plněné karbanátky s mrkvovým krémem

Plněné tlapičky

Plněné zelné závitky

Polpettone ai salumi
(Sekaná se salámem)

Polpety z mletého masa v sýrovém krému

Přírodní řízek z mletého masa

Rifreddo alla bolognese
(Sekaná po boloňsku)

Rolovaná lahůdková sekaná

Rustikální vepřová terina se sušeným ovocem
(Terrina rustica di maiale e frutta secca)

Řecká plněná sekaná s tzatziki

Řízek z mletého masa v těstíčku

Sardinské kapustové závitky
(Involtini sardi)