cpt. Cook
 

Ostravský sekaný kotlet

Pečené karbanátky

Pekingské masové kuličky

Pikantní klobásky

Pikantní mleté hovězí řízky s anglickou omáčkou

Placičky z mletého masa

Pljeskavica

Plněná zelenina po turecku

Plněné karbanátky s mrkvovým krémem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Plněné tlapičky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg zadního hovězího, 30 dkg vepřového bůčku, 1/2 dl vody, sůl, mletý pepř, 7.15 dkg cibule, 12 dkg strouhanky, 3 dkg hladké mouky na vál, 6 dkg rostlinného tuku na pečení, 1/2 dl vody,

Náplň: 3 dkg rostlinného tuku, 7.15 dkg měkkého salámu, 7.15 dkg kapie, 2  vejce

zkopírováno z http://www.tacos.cz Umletá masa vyšleháme s vodou, pepřem a solí, přidáme strouhanou cibuli, strouhanku a vše ještě promícháme. Z hmoty tvoříme na pomoučněném válu tenké a široké placičky, na které do středu klademe kopičku míchaných vajíček a nakrájeným salámem a kapiemi. Plátky přehneme, okraje stiskneme a dáme do tukem vymazaného pekáčku. Pečeme v troubě a během pečení podléváme vodou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1657x    verze pro tisk

Plněné zelné závitky

Polpettone ai salumi
(Sekaná se salámem)

Polpety z mletého masa v sýrovém krému

Přírodní řízek z mletého masa

Rifreddo alla bolognese
(Sekaná po boloňsku)

Rolovaná lahůdková sekaná

Rustikální vepřová terina se sušeným ovocem
(Terrina rustica di maiale e frutta secca)

Řecká plněná sekaná s tzatziki

Řízek z mletého masa v těstíčku

Sardinské kapustové závitky
(Involtini sardi)