cpt. Cook
 

Olla podrida - jídlo z jednoho hrnce

Palocké špízy

Pekingské maso

Pekingské maso

Pepper steak

Pepřový steak

Picadillo

Pikantní hovězí pečeně

Pikantní hovězí pečeně I

Pikantní hovězí pečeně II

Pikantní hovězí závitky

Pikantní hovězí závitky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pikantní roštěná s klobásou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky roštěnek, 1/2  cibule, 4 lžíce oleje, 115 dkg klobásy, 2 lžíce hladké mouky, 2  rajčata, 1/2 šálek vývaru z masoxu, 1/2 lžička mleté papriky, 2 dl smetany, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Naklepané roštěnky nakrojíme na okrajích, osolíme, opepříme, vložíme do 2/3 rozehřátého oleje a po obou stranách opečeme. Na zbytku oleje zpěníme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, zpěníme, podlijeme částí vývaru, nalijeme k opečeným roštěnkám, přidáme pokrájená rajčata a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, rozšleháme, provaříme a prolisujeme, zalijeme smetanou a prohřejeme. Obkládáme opečenými klobásami.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1484x    verze pro tisk

Pikantní roštěnky

Plátky ze svíčkové (tournedos)

Plněná hovězí pečeně

Plněná pečeně ze svíčkové

Plněné hovězí plátky

Plněné roštěnky

Podroušené hovězí maso