cpt. Cook
 

Portugalské hovězí maso

Pot-au-feu
(Masový hrnec)

Prachatické maso se žampióny

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pravé holandské bifteky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  bifteky po 120 g, 12 dkg másla, sůl, mletý pepř, mléko
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nepereme, ale okraje pečlivě oškrábeme, osolíme a opepříme po obou stranách. Na pánvi rozpustíme máslo a jakmile přestane pěnit, vložíme do něho maso. Při pečení stále masem pohybujeme a obracíme dvěma lžícemi, aby šťáva nevytekla. Chceme-li bifteky krvavé, stačí opékat 2 minuty po každé straně. Maso vyjmeme z pánve a položíme na horký talíř. Do omastku přidáme lžíci mléka a krátce povaříme. Šťávou polijeme horké bifteky a podáváme s opečenými brambory a salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1513x    verze pro tisk

Pražská hovězí pečeně

Pražská hovězí roláda

Pražský guláš

Primátorské roštěnky

Rolovaná hovězí pečeně

Rolovaný roštěnec

Rostbíf obložený zeleninou

Rostbíf s bylinkami

Roštěná na česneku

Roštěná na víně

Roštěná na zeleném pepři

Roštěná se šunkovými kornoutky

Roštěnec na roštu obložený

Roštěnka na skalický způsob

Roštěnka na zázvoru

Roštěnky Esterházy