cpt. Cook
 

Olla podrida - jídlo z jednoho hrnce

Palocké špízy

Pekingské maso

Pekingské maso

Pepper steak

Pepřový steak

Picadillo

Pikantní hovězí pečeně

Pikantní hovězí pečeně I

Pikantní hovězí pečeně II

Pikantní hovězí závitky

Pikantní hovězí závitky

Pikantní roštěná s klobásou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pikantní roštěnky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  roštěnky, sůl, hladká mouka, 1/2 středně velká cibule, olej, 1/2 lžíce nakládaných okurek, 1/2 lžíce sardelové pasty nebo 2 sardelky, vývar, zelená petrželka, kapary, bílý jogurt
zkopírováno z http://www.tacos.cz Naklepané odleželé roštěnky na jedné straně posolíme a poprášíme hladkou moukou. Opečeme je na oleji nebo na másle po obou stranách jako minutku a uložíme na teple. Do zbylého tuku přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, slabě ji osmahneme, přidáme posekané okurky, usekané kapary, sardele a petrželku. Vše vaříme mírně podlité vývarem na hustší omáčku. Horké roštěnky položíme na mísu, na ně nalijeme omáčku a na každou dáme lžíci jogurtu nebo smetany.

www.tacos.cz Příloha: smažené brambory nakrájené na plátky silnější než bývají lupínky

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1697x    verze pro tisk

Plátky ze svíčkové (tournedos)

Plněná hovězí pečeně

Plněná pečeně ze svíčkové

Plněné hovězí plátky

Plněné roštěnky

Podroušené hovězí maso