cpt. Cook
 

Portugalské hovězí maso

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pot-au-feu

Masový hrnec

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1.15 kg hovězího masa (hovězí kýta, plecko, žebro - aspoň dva druhy masa), 4 l vody, 1/2  klobása, morková kost, 20 dkg mrkve, 20 dkg vodnice, 3  pórky, 1/2 hlávky zelí, 2  cibule, 1/2  hřebíček, zelená petrželka, tymián, bobkový list, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do velkého hrnce nalijte vodu, osolte, opepřete a přidejte maso a morkovou kost. Přiveďte k varu, vařte jednu hodinu a sbírejte pěnu. Pak přidejte uzenou klobásu a oloupanou zeleninu, vcelku. Svažte tymián, bobkový list a petržel. Svazeček koření a hřebíček vhoďte do hrnce. Vařte další dvě hodiny na mírném ohni. Vývar podávejte v polévkové míse, maso a zeleninu zvlášť s několika druhy hořčice.
vloženo 02.08.2007    zobrazeno 1819x    verze pro tisk

Prachatické maso se žampióny

Pravé holandské bifteky

Pražská hovězí pečeně

Pražská hovězí roláda

Pražský guláš

Primátorské roštěnky

Rolovaná hovězí pečeně

Rolovaný roštěnec

Rostbíf obložený zeleninou

Rostbíf s bylinkami

Roštěná na česneku

Roštěná na víně

Roštěná na zeleném pepři

Roštěná se šunkovými kornoutky

Roštěnec na roštu obložený

Roštěnka na skalický způsob

Roštěnka na zázvoru

Roštěnky Esterházy