cpt. Cook
 

Olla podrida - jídlo z jednoho hrnce

Palocké špízy

Pekingské maso

Pekingské maso

Pepper steak

Pepřový steak

Picadillo

Pikantní hovězí pečeně

Pikantní hovězí pečeně I

Pikantní hovězí pečeně II

Pikantní hovězí závitky

Pikantní hovězí závitky

Pikantní roštěná s klobásou

Pikantní roštěnky

Plátky ze svíčkové (tournedos)

Plněná hovězí pečeně

Plněná pečeně ze svíčkové

Plněné hovězí plátky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Plněné roštěnky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  15  roštěnek, sardelová pasta, 1/2 lžíce kaparů, citrónová kůra, zelená petrželka, 2 lžíce kysané smetany, 1/2  vejce, 15 dkg slaniny, 1/2 malá cibule, 2 lžíce bílého vína
zkopírováno z http://www.tacos.cz Jednu pětinu roštěnek umeleme dvakrát na strojku, aby maso bylo jemné. Přidáme sardelovou pastu, vejce, petrželku, citrónovou kůru a smetanu. Umícháme hladkou náplň. Roštěnky naklepeme, osolíme, na každou položíme část náplně, rozetřeme ji, roštěnku sbalíme a sepneme. Drobně nakrájenou slaninu vyškvaříme do sklovita, přidáme pokrájenou cibuli a roštěnky po celém povrchu opečeme. Pak je dusíme mírně podlité do měkka. Šťávu zahustíme moukou smíchanou s kouskem másla, přilijeme víno a povaříme.

www.tacos.cz Příloha: opečené brambory, makaróny sypané strouhankou a saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1511x    verze pro tisk

Podroušené hovězí maso