cpt. Cook
 

Portugalské hovězí maso

Pot-au-feu
(Masový hrnec)

Prachatické maso se žampióny

Pravé holandské bifteky

Pražská hovězí pečeně

Pražská hovězí roláda

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pražský guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg zadního hovězího nakrájeného na kostky, 115 dkg telecího masa nakrájeného na kostky, 115 dkg vepřového plecka nakrájeného na kostky, 150 dkg cibule nakrájené nahrubo, 10 dkg rostlinného tuku, 8 lžic rajčatového protlaku, 2.15 dl bílého vína, 2.15 dl kysané smetany, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz V hluboké pánvi na rozpáleném tuku osmažíme cibuli do zlatova. Přidáme hovězí maso a krátce osmahneme. Přidáme sůl a rajský protlak, oheň snížíme na minimum, pánev přikryjeme pokličkou a dusíme 30 minut. Přidáme telecí a vepřové maso a dusíme další 1 hodinu. Přilijeme víno a dusíme dalších 30 minut. Pomalu vmícháme kysanou smetanu, prohřejeme, dochutíme solí a pepřem a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1429x    verze pro tisk

Primátorské roštěnky

Rolovaná hovězí pečeně

Rolovaný roštěnec

Rostbíf obložený zeleninou

Rostbíf s bylinkami

Roštěná na česneku

Roštěná na víně

Roštěná na zeleném pepři

Roštěná se šunkovými kornoutky

Roštěnec na roštu obložený

Roštěnka na skalický způsob

Roštěnka na zázvoru

Roštěnky Esterházy