cpt. Cook
 

Portugalské hovězí maso

Pot-au-feu
(Masový hrnec)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Prachatické maso se žampióny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg předního hovězího, 215 dkg vepřových jater, 12 dkg rostlinného tuku, 7.15 dkg cibule, 15 dl vody, 15 dkg hladké mouky, 12.15 dkg žampiónů, mletý pepř, sůl, 20 dkg smetany, 10 g kopru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso a játra nakrájíme na kostky. Na třetině tuku osmažíme dozlatova nakrájenou cibuli, vložíme maso, orestujeme, opepříme, podlijeme troškou vody a dusíme. Po chvíli přidáme játra a dusíme dopoloměkka. Z části tuku a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme k masu, zalijeme vodou, osolíme a dusíme doměkka. Na zbylém tuku orestujeme nakrájené žampióny, přidáme k masu, zalijeme smetanou, dochutíme, povaříme, přidáme nasekaný kopr a promícháme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3615x    verze pro tisk

Pravé holandské bifteky

Pražská hovězí pečeně

Pražská hovězí roláda

Pražský guláš

Primátorské roštěnky

Rolovaná hovězí pečeně

Rolovaný roštěnec

Rostbíf obložený zeleninou

Rostbíf s bylinkami

Roštěná na česneku

Roštěná na víně

Roštěná na zeleném pepři

Roštěná se šunkovými kornoutky

Roštěnec na roštu obložený

Roštěnka na skalický způsob

Roštěnka na zázvoru

Roštěnky Esterházy