cpt. Cook
 

Portugalské hovězí maso

Pot-au-feu
(Masový hrnec)

Prachatické maso se žampióny

Pravé holandské bifteky

Pražská hovězí pečeně

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pražská hovězí roláda

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg zadního hovězího masa, sůl, mletý pepř, 3 dkg rostlinného tuku, 7.15 dkg šunky, 115 dkg vařené rýže, 7.15 dkg hrášku mraženého, 2  vejce, 6 dkg rostlinného tuku, 10 dkg cibule, 4 dl vývaru, 3 dkg hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z masa nakrájíme větší plát, rozklepeme, osolíme, opepříme. Na tuku orestujeme šunku nakrájenou na nudličky, stáhneme z ohně, přidáme rýži, hrášek, rozšlehané vejce se solí, promícháme a směsí potřeme plát masa. Zatočíme, ovážeme nití a opečeme ze všech stran na osmažené cibulce, dusíme doměkka. Roládu vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou, zarestujeme, zalijeme vývarem, provaříme a šťávu přecedíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2691x    verze pro tisk

Pražský guláš

Primátorské roštěnky

Rolovaná hovězí pečeně

Rolovaný roštěnec

Rostbíf obložený zeleninou

Rostbíf s bylinkami

Roštěná na česneku

Roštěná na víně

Roštěná na zeleném pepři

Roštěná se šunkovými kornoutky

Roštěnec na roštu obložený

Roštěnka na skalický způsob

Roštěnka na zázvoru

Roštěnky Esterházy