cpt. Cook
 

Portugalské hovězí maso

Pot-au-feu
(Masový hrnec)

Prachatické maso se žampióny

Pravé holandské bifteky

Pražská hovězí pečeně

Pražská hovězí roláda

Pražský guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Primátorské roštěnky

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6  roštěnek, olej, sůl, kečup, 20 dkg strouhaného tvrdého sýra, 20 dkg majonézy, 10 dkg čerstvého bílého jogurtu,  špetka moučkového cukru, 10 dkg kapie čerstvé nebo sterilované, 1/2 lžíce bílého vína, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Odblaněné roštěnky nařízneme po obvodu na třech místech, naklepeme, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladničce přes noc nebo několik hodin odležet. Před přípravou je osolíme, opět potřeme olejem a opečeme po obou stranách na grilu (nebo na pánvičce na oleji) tak, aby byly uvnitř růžové. Opečené roštěnky přeložíme na talíře, potřeme kečupem, posypeme strouhaným sýrem a přelijeme majonézou promíchanou s jogurtem, cukrem, velmi drobně pokrájenou kapií a vínem. Podáváme s vařenými brambory nebo se smaženými bramborovými hranolky a se zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1841x    verze pro tisk

Rolovaná hovězí pečeně

Rolovaný roštěnec

Rostbíf obložený zeleninou

Rostbíf s bylinkami

Roštěná na česneku

Roštěná na víně

Roštěná na zeleném pepři

Roštěná se šunkovými kornoutky

Roštěnec na roštu obložený

Roštěnka na skalický způsob

Roštěnka na zázvoru

Roštěnky Esterházy