cpt. Cook
 

Lilkové nočky s rajčaty a bazalkou
(Gnocchi di melanzane con pomodorini e basilico)

Lilky plněné masem
(Berenjenas rellenas de carne)

Marinovaný lilek

Nadívaná tykev Matterhorn

Nadívaná tykev s hořčičnou omáčkou

Nadívané lilky
(Aubergines farcies)

Nádivka z tykve

Patizony po jihomoravsku

Pečený lilek se sýrem a medem

Placky z patisonů

Plněná tykev (ďurgeta) I.

Plněná tykev (ďurgeta) II.

Plněná tykev s koprovou omáčkou

Plněná tykev se šunkou

Plněné lilky

Plněné patlažány

Plněný lilek s mletým masem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Plněný patizon

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 kg patisonu, 215 dkg vepřového plecka, 215 dkg předního hovězího, 2  housky, 2 dl mléka, 2  vejce, 115 dkg tvrdého sýra, olej, sůl, mletý pepř, česnek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do oloupaných patizonů vykrojíme co největší kulatý důlek. Dužinu nakrájíme na jemné kostičky. Maso umeleme, přidáme máčenou housku, sůl, koření a důkladně promícháme spolu s dužinou, až vytvoříme pevnou směs. Směsí plníme patizony, posypeme je strouhaným sýrem, pokapeme olejem, podlijeme a zakryté upečeme doměkka. Podáváme s vařenými brambory nebo pečivem. Místo patizonů můžeme použít cukety.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4036x    verze pro tisk

Provensálská tykev

Provensálské lilky