cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Plněný patizon

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 kg patisonu, 215 dkg vepřového plecka, 215 dkg předního hovězího, 2  housky, 2 dl mléka, 2  vejce, 115 dkg tvrdého sýra, olej, sůl, mletý pepř, česnek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do oloupaných patizonů vykrojíme co největší kulatý důlek. Dužinu nakrájíme na jemné kostičky. Maso umeleme, přidáme máčenou housku, sůl, koření a důkladně promícháme spolu s dužinou, až vytvoříme pevnou směs. Směsí plníme patizony, posypeme je strouhaným sýrem, pokapeme olejem, podlijeme a zakryté upečeme doměkka. Podáváme s vařenými brambory nebo pečivem. Místo patizonů můžeme použít cukety.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4272x    verze pro tisk

Provensálská tykev

Provensálské lilky

Ragú z lilků
(Ragout d'aubergines)

Římská tykev

Smažená tykev - základní předpis

Smažená tykev s česnekem

Smažená tykev s jogurtem

Smažená tykev s jogurtovou omáčkou

Smažená tykev se šunkou

Smažená tykev zapečená se sýrem

Smažené lilky

Smažené tykvové placičky

Smaženky z tykve

Smažený lilek s česnekovou omáčkou

Středomořská plněná tykev

Špagetová tykev Alfredo

Špagetová tykev plněná boloňskou omáčkou se čtverým kořením
(Courge spaghetti farcie façon bolognaise aux quatre-épices)

Špagetová tykev po boloňsku

Těstoviny se zimní dýní, kapustou a pekanovou strouhankou