cpt. Cook
 

Ragú z lilků
(Ragout d'aubergines)

Římská tykev

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Smažená tykev - základní předpis

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg tykve, sůl, hladká mouka, 2  vejce, strouhanka na obalení, olej nebo rostlinný tuk na smažení, 20 dkg majonézy
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tykev omyjeme a nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Plátky osolíme, obalíme v mouce, vejci a strouhance. Smažíme dozlatova na rozehřátém tuku. Každý osmažený plátek jemně potřeme majolkou.

www.tacos.cz Příloha: brambor

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1394x    verze pro tisk

Smažená tykev s česnekem

Smažená tykev s jogurtem

Smažená tykev s jogurtovou omáčkou

Smažená tykev se šunkou

Smažená tykev zapečená se sýrem

Smažené lilky

Smažené tykvové placičky

Smaženky z tykve

Smažený lilek s česnekovou omáčkou

Středomořská plněná tykev

Tykev dušená s rajčaty

Tykev na houbách s mandlemi a oříšky

Tykev na smetaně

Tykev na způsob chřestu

Tykev plněná kukuřicí

Tykev plněná mletým masem

Tykev plněná pečeným masem