cpt. Cook
 

Lilkové nočky s rajčaty a bazalkou
(Gnocchi di melanzane con pomodorini e basilico)

Lilky plněné masem
(Berenjenas rellenas de carne)

Marinovaný lilek

Nadívaná tykev Matterhorn

Nadívaná tykev s hořčičnou omáčkou

Nadívané lilky
(Aubergines farcies)

Nádivka z tykve

Patizony po jihomoravsku

Pečený lilek se sýrem a medem

Placky z patisonů

Plněná tykev (ďurgeta) I.

Plněná tykev (ďurgeta) II.

Plněná tykev s koprovou omáčkou

Plněná tykev se šunkou

Plněné lilky

Plněné patlažány

Plněný lilek s mletým masem

Plněný patizon

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Provensálská tykev

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg tykve, bazalka, 1/2 lžíce zelené petrželky, 15 stroužků česneku, sůl, 15 dkg másla, 15 dkg nivy, 10 dkg ementálu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve slané vodě, do které jsme vhodili několik lístků bazalky, uvaříme na kostky nakrájenou tykev. Česnek utřeme se solí, přidáme strouhanou nivu, máslo, doplníme několika lístky bazalky a smícháme s vařenou tykví. Před konzumací posypeme strouhaným ementálem. Podáváme s vařenými brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1479x    verze pro tisk

Provensálské lilky