cpt. Cook
 

Plněný lilek s mletým masem

Plněný patizon

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Provensálská tykev

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg tykve, bazalka, 1/2 lžíce zelené petrželky, 15 stroužků česneku, sůl, 15 dkg másla, 15 dkg nivy, 10 dkg ementálu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve slané vodě, do které jsme vhodili několik lístků bazalky, uvaříme na kostky nakrájenou tykev. Česnek utřeme se solí, přidáme strouhanou nivu, máslo, doplníme několika lístky bazalky a smícháme s vařenou tykví. Před konzumací posypeme strouhaným ementálem. Podáváme s vařenými brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1822x    verze pro tisk

Provensálské lilky

Ragú z lilků
(Ragout d'aubergines)

Rolka z cukety a kozího sýra
(Roulé courgette et chèvre)

Římská tykev

Smažená tykev - základní předpis

Smažená tykev s česnekem

Smažená tykev s jogurtem

Smažená tykev s jogurtovou omáčkou

Smažená tykev se šunkou

Smažená tykev zapečená se sýrem

Smažené lilky

Smažené tykvové placičky

Smaženky z tykve

Smažený lilek s česnekovou omáčkou

Středomořská plněná tykev

Špagetová tykev Alfredo

Špagetová tykev plněná boloňskou omáčkou se čtverým kořením
(Courge spaghetti farcie façon bolognaise aux quatre-épices)