cpt. Cook
 

Ragú z lilků
(Ragout d'aubergines)

Římská tykev

Smažená tykev - základní předpis

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Smažená tykev s česnekem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  tykve (po 300 g), 3 stroužky česneku, sůl, 2  vejce, 1/2 hrneček bílého vína, 115 dkg hladké mouky, 3 lžíce oleje, mletý bílý pepř, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tykve oloupeme a nakrájíme na plátky o síle 1 cm. Česnek utřeme se solí a potřeme jím plátky tykve. Vejce rozšleháme s vínem, solí, pepřem, moukou a olejem a připravíme si středně husté těstíčko. V těstíčku obalujeme plátky tykve s česnekem a na rozehřátém oleji je smažíme dorůžova.

www.tacos.cz Příloha: vařený brambor a tatarská omáčka

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1341x    verze pro tisk

Smažená tykev s jogurtem

Smažená tykev s jogurtovou omáčkou

Smažená tykev se šunkou

Smažená tykev zapečená se sýrem

Smažené lilky

Smažené tykvové placičky

Smaženky z tykve

Smažený lilek s česnekovou omáčkou

Středomořská plněná tykev

Tykev dušená s rajčaty

Tykev na houbách s mandlemi a oříšky

Tykev na smetaně

Tykev na způsob chřestu

Tykev plněná kukuřicí

Tykev plněná mletým masem

Tykev plněná pečeným masem