cpt. Cook
 

Plněné lilky

Plněné lilky s rýží
(Melanzane ripiene con il riso)

Plněné patlažány

Plněný lilek s mletým masem

Plněný patizon

Provensálská tykev

Provensálské lilky

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ragú z lilků

Ragout d'aubergines

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  20 dkg slaniny, 1.15 kg lilku, 8 stroužků česneku, sůl, mletý pepř, 1/2 hrst zelené petrželky, 2 sklenky červeného vína
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pokryjte dno pekáče plátky slaniny. Položte na ně rozpůlené, neoloupané lilky. Přidejte česnek, hrst petrželky, sůl a pepř a zalijte červeným vínem. Přikryjte a hodinu nechte dusit.
vloženo 22.08.2007    zobrazeno 1992x    verze pro tisk

Rolka z cukety a kozího sýra
(Roulé courgette et chèvre)

Římská tykev

Smažená tykev - základní předpis

Smažená tykev s česnekem

Smažená tykev s jogurtem

Smažená tykev s jogurtovou omáčkou

Smažená tykev se šunkou

Smažená tykev zapečená se sýrem

Smažené lilky

Smažené tykvové placičky

Smaženky z tykve

Smažený lilek s česnekovou omáčkou