cpt. Cook
 

Pór v alobalu

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pór vařený jako chřest

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg pórku, voda, sůl, 6 dkg oleje, 15 dkg strouhanky, 4 dkg tvrdého sýra
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pěkné mladé pórky dobře očistíme. Očištěné pórky vložíme do malého množství osolené vody a uvaříme doměkka. Uvařený pór vyjmeme, na talíři posypeme osmaženou strouhankou a strouhaným sýrem. Omastíme. Podáváme jako předkrm nebo k masu s vařenými brambory a s tatarskou omáčkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1129x    verze pro tisk

Pór vařený se žloutkovou omáčkou

Pór zadělávaný

Pór zapečený se sýrem

Pórek a la chřest

Pórek se šunkou
(Poireaux au jambon)

Pórkové krokety

Pórkové omelety se sýrem

Pórkové sýrové závitky

Pórkový nákyp

Restovaný chřest

Selský pórek
(Poireaux à la paysane)

Smažená cibule v těstíčku

Smažené taštičky plněné pórkem

Sýr zapečený s pórem a uzeninou

Zapečené cibule s kozím sýrem a sušenými rajčaty
(Oignons farcis au fromage de chèvre)

Zapečený chřest s uzeným masem

Zapečený chřest se šunkou

Zapečený pórek se strouhankou