cpt. Cook
 

Pór v alobalu

Pór vařený jako chřest

Pór vařený se žloutkovou omáčkou

Pór zadělávaný

Pór zapečený se sýrem

Pórek a la chřest

Pórek se šunkou
(Poireaux au jambon)

Pórkové krokety

Pórkové omelety se sýrem

Pórkové sýrové závitky

Pórkový nákyp

Restovaný chřest

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Selský pórek

Poireaux à la paysane

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  4  pórky, 12.15 dkg slaniny, máslo, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pokrájejte na kostičky libovou slaninu a osmahněte ji v hrnci s trochou čerstvého másla. Oloupejte, omyjte a pokrájejte na kolečka pórky. Přidejte na osmahnutou slaninu a dál restujte za častého míchání na mírném ohni asi půl hodiny. Osolte, opepřete a podávejte hodně teplé.
vloženo 06.09.2007    zobrazeno 1691x    verze pro tisk

Smažená cibule v těstíčku

Smažené taštičky plněné pórkem

Sýr zapečený s pórem a uzeninou

Zapečené cibule s kozím sýrem a sušenými rajčaty
(Oignons farcis au fromage de chèvre)

Zapečený chřest s uzeným masem

Zapečený chřest se šunkou

Zapečený pórek se strouhankou