cpt. Cook
 

Ragú z lilků
(Ragout d'aubergines)

Římská tykev

Smažená tykev - základní předpis

Smažená tykev s česnekem

Smažená tykev s jogurtem

Smažená tykev s jogurtovou omáčkou

Smažená tykev se šunkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Smažená tykev zapečená se sýrem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg tykve, 2  vejce, 20 dkg hladké mouky, 1/2 hrneček mléka, sůl, olej, 15 dkg čedaru, 1/2 hrnečku kysané smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tykev omyjeme a nakrájíme na kolečka asi 1 cm silná. Nepatrně osolíme a necháme na utěrce oschnout. Z mléka, vajec a mouky si připravíme těstíčko, osolíme a namáčíme v něm kolečka tykve. Po obou stranách osmahneme tykev dorůžova. Smažené tykve naskládáme do zapékací misky, posypeme strouhaným sýrem, zalijeme kysanou smetanou a zapékáme ve vyhřáté troubě 20 minut.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1527x    verze pro tisk

Smažené lilky

Smažené tykvové placičky

Smaženky z tykve

Smažený lilek s česnekovou omáčkou

Středomořská plněná tykev

Tykev dušená s rajčaty

Tykev na houbách s mandlemi a oříšky

Tykev na smetaně

Tykev na způsob chřestu

Tykev plněná kukuřicí

Tykev plněná mletým masem

Tykev plněná pečeným masem