cpt. Cook
 

Arrosto di vitello al latte
(Telecí pečeně v mléce)

Boloňské řízky

Brněnské telecí řízky

Curyšské telecí

Frankfurtské telecí závitky

Gratinované telecí řízky

Gratinované telecí řízky nebo kotlety

Gratinované telecí řízky se šunkou a žampióny

Kapsa s tuňákem
(Spinacino ripieno al tonne)

Karlovarská telecí roláda

Máslové telecí řízky

Máslový řízek se sýrem

Mrkev dušená s telecím masem

Parmský telecí řízek

Pečené telecí s mortadellou a olivami
(Arrosto di vitella mortadella e olive)

Pikantní masová směs

Plněné telecí závitky

Přírodní řízky

Přírodní telecí řízky s česnekem a smetanou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ražniči

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  1/2  vepřový řízek, 1/2  telecí řízek, 15 dkg šunky, 1/2 lžička másla, 4  rajčata
zkopírováno z http://www.tacos.cz Řízky dobře naklepeme, nakrájíme na menší kousky, osolíme a spolu s plátky šunky a dílky rajčat napichujeme na jehlu. Ražniči grilujeme po každé straně asi 6 minut. Před podáváním jehly potřeme rozehřátým máslem. Ražniči můžeme také zabalit do alobalu a upéci v troubě. Podáváme vždy s čerstvými rajčaty nebo zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2118x    verze pro tisk