cpt. Cook
 

Ražniči

Ruské karbanátky plněné

Saltimbocca alla romana
(Telecí plátky se šunkou na šalvěji)

Smažené řízky (nebo kotlety)

Stifádo
(Pikantní telecí na šalotce)

Stomna kebap

Svíčková pečeně na Szekszáderský způsob

Špikovaná telecí pečeně

Šumavský měšec

Telecí (vepřové) kotlety

Telecí dušené na kmíně

Telecí dušené s citrónovou omáčku

Telecí filé Orloff

Telecí filé v kapustě

Telecí hrnec

Telecí hrudí

Telecí hřbet se sýrovou kůrčičkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Telecí karbanátky (miláčci)

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg telecího masa, 1/8 kg vepřového masa, 2  žemle máčené v mléce, sůl, hladká mouka, vejce, strouhanka, tuk na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z telecího masa odstraníme blány a pak pokrájené maso umeleme s vepřovým i houskou máčenou v mléce. Osolíme a necháme chvíli stát, neboť houska se rozleží a maso spojí, vejce nedáváme. Utvoříme karbanátky v podobě srdce, obalujeme v mouce, vejci a housce a vysmažíme co nejrychleji do zlata, aby byly šťavnaté.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2157x    verze pro tisk

Telecí kotleta na tokajský způsob

Telecí kotlety a la Nelson I