cpt. Cook
 

Spaghetti putanesca na pánvi

Spaghetti s cuketovým pestem

Spaghetti tetrazzini

   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Spaghetti, cacio e pepe

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  150 dkg tenkých špaget, 10 dkg ovčího sýra (suchého mančského nebo roncalu), sůl, celý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Dáme vařit těstovinu do vydatného množství vroucí vody, trochu solené, a vaříme ji, až je 'al dente'. Necháme ji odkapat, ochutíme strouhaným sýrem a čerstvě umletým nebo drceným pepřem.

www.tacos.cz Pokrm 'spaghetti, cacio e pepe' (tj. špagety, sýr a pepř) se připravuje rychle a snadno. Má vysokou energetickou hodnotu, je výživný a velmi praktický. Je to pokrm mládí, je jedinečný, dvě sklenky dobrého vína a... tančit až do ranního rozbřesku. Je důležité, aby byla těstovina uvařena 'al dente' a aby byla podávána horká, plná chuti a vůně.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2507x    verze pro tisk

Spirálky s lososem

Strascinati con la mollica
(Těstoviny s ančovičkami a strouhankou)

Strozzapreti con calamaretti e funghi porcini
(Strozzapreti s kalamáry a hříbky)

Strozzapreti s pestem a fazolkami

Svatoštěpánské canelloni
(Canelones de San Esteban)

Sýrové flíčky

Široké nudle s kuřecími játry

Špagety „Mare e monte“

Špagety „Peppone“

Špagety „Sapore di mare“

Špagety à la boscaiola (drvoštěpské)

Špagety à la Carmen

Špagety à la kytara s drůbežími jatérky

Špagety à la kytara s jehněčím ragú

Špagety à la pizzaiola

Špagety all amatriciana