cpt. Cook
 

Tokáň Děvín

Ukrajinský guláš

Valašský guláš se zelím a žampióny

Vepřové ragú na bramborácích

Vepřové ragú na pepři

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se špagetami

Vepřový guláš

Vepřový guláš

Vepřový guláš na pivě a česneku

Vepřový guláš s rajčatovou šťávou

Vepřový guláš se zelím

Vepřový perkelt

Záhorácký smetanový guláš

Zálesácký guláš

Zapékané krůtí ragú

Zbojnický vepřový guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zelenina s masovými knedlíčky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  květák, 30 dkg mraženého hrášku, 7.2 dl sterilované mrkve, 2 lžíce másla, 215 dkg hovězího mletého masa, 1/2  vejce, 1/2 lžíce strouhanky, sůl, mletý pepř, 2 lžíce oleje, 8 koktejlových párků, 2 lžíce sekané zelené petrželky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Květák očistěte, rozdělte na růžičky, vložte do vroucí vody a nechte přejít varem. Pak přidejte hrášek, nechte přejít varem a přeceďte. Zeleninu nechte na sítu okapat. Do šťávy z mrkve přidejte máslo a vyduste ji tak, aby pouze zakrývala dno kastrolu. Do mletého masa zapracujte vejce, strouhanku, sůl a pepř. Utvořte asi 2 cm velké knedlíčky. Na pánvi zahřejte olej. Masové knedlíčky na něm ze všech stran opečte. Párečky opékejte 3 minuty s ostatním. Zeleninu dejte do máslové omáčky, osolte, zamíchejte a duste pod poklicí. Přidejte knedlíčky a párečky. Výpek rozřeďte trochou vody, nechte vydusit, pokrm přelijte. Smíchejte, posypte petrželkou.

www.tacos.cz Příloha: Jemná bramborová kaše, smažené hranolky nebo gratinované brambory

vloženo 27.04.2017    zobrazeno 1168x    verze pro tisk

Zeleninový guláš s vepřovým masem