cpt. Cook
 

Vepřové ragú na pepři

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se špagetami

Vepřový guláš

Vepřový guláš

Vepřový guláš na pivě a česneku

Vepřový guláš s rajčatovou šťávou

Vepřový guláš se zelím

Vepřový perkelt

Záhorácký smetanový guláš

Zálesácký guláš

Zapékané krůtí ragú

Zbojnický vepřový guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zelenina s masovými knedlíčky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  květák, 30 dkg hrášku mraženého, 7.2 dl sterilované mrkve, 2 lžíce másla, 215 dkg hovězího mletého masa, 1/2  vejce, 1/2 lžíce strouhanky, sůl, mletý pepř, 2 lžíce oleje, 8 koktejlových párků, 2 lžíce sekané zelené petrželky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Květák očistěte, rozdělte na růžičky, vložte do vroucí vody a nechte přejít varem. Pak přidejte hrášek, nechte přejít varem a přeceďte. Zeleninu nechte na sítu okapat. Do šťávy z mrkve přidejte máslo a vyduste ji tak, aby pouze zakrývala dno kastrolu. Do mletého masa zapracujte vejce, strouhanku, sůl a pepř. Utvořte asi 2 cm velké knedlíčky. Na pánvi zahřejte olej. Masové knedlíčky na něm ze všech stran opečte. Párečky opékejte 3 minuty s ostatním. Zeleninu dejte do máslové omáčky, osolte, zamíchejte a duste pod poklicí. Přidejte knedlíčky a párečky. Výpek rozřeďte trochou vody, nechte vydusit, pokrm přelijte. Smíchejte, posypte petrželkou.

www.tacos.cz Příloha: Jemná bramborová kaše, smažené hranolky nebo gratinované brambory

vloženo 27.04.2017    zobrazeno 666x    verze pro tisk

Zeleninový guláš s vepřovým masem