cpt. Cook
 

Tokáň Děvín

Ukrajinský guláš

Valašský guláš se zelím a žampióny

Vepřové ragú na bramborácích

Vepřové ragú na pepři

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se špagetami

Vepřový guláš

Vepřový guláš

Vepřový guláš na pivě a česneku

Vepřový guláš s rajčatovou šťávou

Vepřový guláš se zelím

Vepřový perkelt

Záhorácký smetanový guláš

Zálesácký guláš

Zapékané krůtí ragú

Zbojnický vepřový guláš

Zelenina s masovými knedlíčky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zeleninový guláš s vepřovým masem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  15  pórků, 1/2  kapusta, 2  kedlubny, 2  cibule, 1/2 kg vepřového plecka nebo skopové maso, 10 dkg oleje, sůl, mletý pepř, mletá paprika, 2 stroužky česneku, 20 dkg brambor
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kostky, osolíme a okořeníme. Na tuku osmahneme drobně usekanou cibuli, přidáme maso, opečeme je a pak za občasného podlití dusíme do měkka. Přidáme očištěnou, nadrobno nakrájenou zeleninu a brambory, koření, sůl, podlijeme a dusíme, až zelenina změkne. Sladkou papriku osmahneme na kousku tuku a přidáme nakonec pro barvu omáčky. Guláš nezahušťujeme moukou, je hustý zeleninou. Podáváme už jen s chlebem nebo slaným pečivem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2011x    verze pro tisk